Telefon: 40 95 49 30

E-mail: vvs@hestetangen.dk 

Bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Blikkenslager i Nordsjælland

Hos Hestetangens VVS udfører vi professionelt blikarbejde - herunder i forbindelse med nybyggeri og renovering af badeværelse til private og erhverv. Vi er en blikkenslager, som blandt andet har stor ekspertise inden for zinkarbejde ved tagdækning og renovering af tagrender.

Kompetent blikkenslager i Nordsjælland

​Som blikkenslager er det vores vigtigste opgave at sikre vores kunders tilfredshed. Kun med glade kunder har vi en garanti for firmaets fortsatte eksistens, så derfor går vi som blikkenslager aldrig på kompromis med kvaliteten eller den gode service, når vi udfører vores blikarbejde.

Blikarbejde i Holte og omegn

​Inden opgaven påbegyndes, sørger vi for at afdække dine behov, så vi opnår en fælles forståelse for den blikkenslageropgave, der skal udføres i Holte eller på Nordsjælland. Vi fører en grundig dialog med dig både før, under og efter opgaven, så du til enhver tid kan føle dig i trygge hænder hos din lokale blikkenslager.

Vi giver altid gerne et tilbud på vores blikarbejde. Ring på telefon 40 95 49 30 eller skriv på vores mail vvs@hestetangen.dk.

Hvem er vi?

A/S Hestetangens VVS

CVR: 25485068

Kontakt

Telefon: 40 95 49 30

E-mail: vvs@hestetangen.dk

​Find vej

Kongevejen 401

2840 Holte​