Telefon: 40 95 49 30

E-mail: vvs@hestetangen.dk 

Bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Solvarmeanlæg - montering i Nordsjælland

​Går du og påtænker at investere i et solvarmeanlæg, er vi leveringsdygtige. Vi leverer solvarmeanlæg til alle kunder, der måtte ønske det.

Professionel rådgivning inden for solvarmeanlæg i Nordsjælland

​Vi foretrækker at komme forbi husstanden for at se på mulighederne og tage en snak med dig om dine forventninger. Vi har stor erfaring og kan derfor tilbyde professionel rådgivning, så du får den løsning, der bedst matcher dine ønsker, behov og økonomi.

Mange fordele ved et solvarme

​Solvarme er en form for energi, som flere og flere investerer i. Et solvarmeanlæg er miljøvenlig opvarmning, hvor der på sigt er mulighed for at spare mange penge. Solvarmeanlægget kan tilsluttes alle kedelinstallationer.

Solens varme sørger for opvarmet vand i vinterhalvåret, og om sommeren regulerer solvarmeanlægget sig selv alt efter udetemperatur. Det er med andre ord en super smart løsning.

Vi står altid til rådighed, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for solvarmeanlæg. Kontakt os derfor på telefon 40 95 49 30 eller skriv en e-mail til os påvvs@hestetangen.dk. Du skal også være meget velkommen til, at kontakte os via vores kontaktformular.

Hvem er vi?

A/S Hestetangens VVS

CVR: 25485068

Kontakt

Telefon: 40 95 49 30

E-mail: vvs@hestetangen.dk

​Find vej

Kongevejen 401

2840 Holte​