Telefon: 40 95 49 30

E-mail: vvs@hestetangen.dk 

Bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Renovering af badeværelse i Nordsjælland

​Skal badeværelset renoveres, kan vi tilbyde en løsning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Er du på bar bund og ønsker professionel rådgivning, er vi også gerne behjælpelige.

Robust badeværelse i Nordsjælland

​Skal badeværelset være enkelt og stilrent, eller skal det være mere dynamisk? Vi har erfaring med mange opgaver inden for renovering af badeværelser og kan sørge for en løsning inden for den stil, du ønsker.

Når det kommer til en badeværelsesrenovering, er det vigtigt nøje at udvælge materialer, da badeværelset skal kunne holde til lidt af hvert. Det er et af de rum, vi opholder os meget i, og derfor skal det være robust, men samtidig pænt og behageligt. 

De bedste leverandører inden for renovering af badeværelse

​Hos Hestetangens VVS samarbejder vores blikkenslager kun med de bedste leverandører på markedet, herunder Brdr. Dahl, A&O Johansen og Sanistål. Når solidt håndværk går hånd i hånd med solide produkter, kan du være sikker på en løsning i topklasse inden for badeværelser.

Vi samarbejder med både elektrikere, murere og malere.

Kontakt os på telefon 40 95 49 30 eller e-mail vvs@hestetangen.dk for yderligere information om renovering af badeværelse. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så svarer vi dig hurtigt muligt. 

Hvem er vi?

A/S Hestetangens VVS

CVR: 25485068

Kontakt

Telefon: 40 95 49 30

E-mail: vvs@hestetangen.dk

​Find vej

Kongevejen 401

2840 Holte​